Doric Business Harmony

doric_business_harmony_logo
Σας καλωσορίζουμε στην διαδικτυακή Πύλη της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας
Επικοινωνούμε για πρώτη φορά μαζί σας προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε την δημιουργία της Επιχειρηματικής μας Οντότητας της «ΔΩΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΙΚΕ/ DORIC BUSINESS HARMONY PC» (www.doricharmony.gr).

Οραμα και στόχοι μας είναι η παροχή αξιόπιστων ,εξατομικευμένων,οικονομικών και εφαρμόσιμων επιχειρηματικών υπηρεσιών και λύσεων τόσο σε υφιστάμενους Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες όσο και σε Νέους Επαγγελματίες (Start-ups) αλλά και σε κάθε άλλο φορέα που έχει ανάγκη υποστήριξης για υποδομές Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας.


Η Εταιρεία μας θα παρέχει δωρεάν τακτική και συνοπτική πληροφόρηση σχετικά με Εθνικά και Ευρωπαικά και τοπικά προγράμματα σε κάθε ενδιαφερόμενο Επαγγελματία και Επενδυτή,μέσω της Διαδικτυακής της Πύλης www.doricharmony.gr ,και θα μπορεί να αναλάβει την Οργάνωση, Διοίκηση και Υλοποίηση των εν λόγω προγραμμάτων.

Μέσα από τον Ηλεκτρoνικό Επαγγελματικό Κατάλογο (Business Directory) που χτίσαμε στην Διαδικτυακή μας Πύλη προβάλλουμε, γνωστοποιούμε και φέρνουμε σε επαφή τους απανταχού Φωκιδείς Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες μεταξύ τους αλλά και με τους εκατό και πλέον χιλιάδες Φωκιδείς εν δυνάμει πελάτες-καταναλωτές σε ολόκληρη την Επικράτεια.(B2B,B2C)

Επίσης στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησης δημιουργήσαμε εφαρμογή μέσα στο web portal για να φέρνουμε σε επαφή τους Φωκιδείς Ανέργους με τους Φωκιδείς Επαγγελματίες που θα έχουν ανάγκη από προσωπικό και θα προσφέρουν θέσεις εργασίας.

Εχουμε την πεποίθηση ότι δημιουργήσαμε έναν καινοτόμο ,οικείο και χρηστικό Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας,και ότι συμβάλλουμε στην προαγωγή της επιχειρηματικότητας με Ηθική και Δωρική Αρμονία ενισχύοντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Επιθυμία μας είναι να γίνουμε στην αντίληψη των πελατών μας οι άνθρωποι που θα προσφέρουν αξιόπιστες και ρεαλιστικές λύσεις(Solutions Providers).

Πλήρη περιγραφή των Υπηρεσιών μας θα βρείτε στην Διαδικτυακή μας Πύλη www.doricharmony.gr

Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας

Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης. Οικονομολόγος, MSc in Ecommerce
Business Operations Manager

Follow us | facebookgooglelinkedinyoutube

Copyright 2014 – Doric Business Harmony.
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αποστείλετε email στη διεύθυνση info@doricharmony.gr.
Για σχόλια, προτάσεις ή παράπονα επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9709770 ή αποστείλετε email στη διεύθυνση cs@doricharmony.gr.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας πια, πατήστε: unsubscribe Σας καλωσορίζουμε στην διαδικτυακή Πύλη της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας (www.doricharmony.gr) που προδοκούμε ότι θα έναι το εργαλείο για την εξατομικευμένη προβολή, υποστήριξη, πληροφόρηση και καθοδήγηση κάθε επιχειρηματικής και Επαγγελματικής Οντότητας και προσπάθειας είτε μιλάμε για υφιστάμενους Επιχειρηματίες είτε για Νέους Επαγγελματίες (Start-ups).

Οραμα και στόχοι μας είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και λύσεων πέραν των προσδοκιών των πελατών μας, μέσα στο πνεύμα της εποχής που ζούμε και στην οποία καλούνται να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, και βέβαια με άσκηση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αλληλεγγύης που εκδηλώνεται έμπρακτα.

Αποστολή μας είναι η άσκηση επιχειρηματικότητας με Ηθική και Δωρική Αρμονία και στα πλαίσια αυτά έχουμε την πεποίθηση ότι δημιουργήσαμε ένα νέο καινοτόμο Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας που θα προσφέρει αξιόπιστες και εφαρμόσιμες υπηρεσίες και λύσεις.

Οι Υπηρεσίες μας

Εγγραφή, ένταξη, προβολή, γνωστοποίηση και διαφήμιση των απανταχού Φωκιδέων ελευθέρων επαγγελματιών & επιχειρηματιών, μέσω του Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού καταλόγου που βρίσκεται στο Web portal που πλοηγείσθε, στους εκατό και πλέον χιλιάδες συμπατριώτες Φωκιδείς, εν δυνάμει πελάτες και συνεργάτες, σε όλη την επικράτεια.
Παροχή δωρεάν πληροφόρησης σε κάθε ενδιαφερόμενο Επαγγελματία και Επενδυτή για όλα τα Εθνικά και Ευρωπαικά Προγράμματα.
Παροχή εξατομικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ένταξη κάθε επιχειρηματία & επαγγελματία,σε Εθνικά & Ευρωπαικά προγράμματα, τον Αναπτυξιακό Νόμο καθώς και για οποιοδήποτε άλλο επιχειρησιακό η περιφερειακό η τοπικό πρόγραμμα και φυσικά παροχή υπηρεσιών Οργάνωσης, Διοίκησης, Συντονισμού και Υλοποίησης για τα εν λόγω προγράμματα.
Παροχή Ολοκληρωμένων Επιχειρηματικών λύσεων και προσωποποιημένης υποστήριξης σε κάθε μορφής Επιχειρηματική Οντότητα, πάνω σε αντικείμενα όπως Ιδρυση, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Μάρκετινγκ & Πωλήσεις, Εκπαίδευση & κατάρτιση, Χρηματοδότηση & Επενδύσεις, Στρατηγικό Σχεδιασμό, Επιχειρηματική Ανάπτυξη & Επιλογή των κατάλληλων Πληροφοριακών συστημάτων.
Υπηρεσίες Ιστοσελίδων
Ψηφιοποίηση Αρχείων & Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Πλατφορμών
Εκπόνηση Ερευνών και Μελετών για όλους τους Παραγωγικούς τομείς της Οικονομίας
Υπηρεσίες συμβουλών και καθοδήγησης για την Ανάπτυξη&Δημιουργία Αγροτικών Εκμεταλεύσεων.
Ολοκληρωμένες Επιχειρηματικές και έξυπνες λύσεις για Νέους Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες(Start-ups).
Παροχή δωρεάν πληροφόρησης των ανέργων σχετικά με Εθνικά και Ευρωπαικά προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης.
Δωρεάν εγγραφή των Ανέργων, που ζούν η έλκουν την καταγωγή τους από την Φωκίδα , στο παρόν web portal και συσχέτιση τους με τα αιτήματα για απασχόληση από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.
Δημιουργήσαμε τον δικό σας Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας
Συμβάλλουμε στην Οικονομική Ανάπτυξη του τόπου μας

Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και προάγουμε την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Καλή Πλοήγηση

Doric Busines Harmony