ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ « Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα »

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λιδωρίκι, 3/3/2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τηλέφωνο:22660 22144

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
« Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα »

Ο Δήμος Δωρίδος, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα « Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα » και σας καλεί όλους στο αποκριάτικο γλέντι με γεύσεις, μουσική, ήθη και έθιμα από όλες τις γωνιές της Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 11 π.μ., στην πλατεία Συντάγματος.

Σας περιμένουμε και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε από το πιο κάτω Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 2 Μαρτίου 2016
Η Στερεά Ελλάδα ταξιδεύει με προορισμό το Σύνταγμα

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προβολή της Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα όπου καθημερινά βρίσκεται στους συρμούς του μετρό, προσκαλώντας κάθε επιβάτη του να την επισκεφθεί.

Οι πόρτες του μετρό, μία για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ανοίγουν και σας “καλωσορίζουν”. “Παράθυρα με θέα” στη φύση, στην ιστορία, στον πολιτισμό, στο βουνό, στη θάλασσα, σε κάθε βαγόνι του συρμού, δίνουν πληροφορίες για αξιοθέατα, μνημεία, γευστικούς προορισμούς, δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα, η Στερεά Ελλάδα “καταλαμβάνει” την πλατεία Συντάγματος, όχι για διαδήλωση, αλλά για γλέντι! και κερνάει, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα».

Από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Κυριακή 6 Μαρτίου σας περιμένουμε στο αποκριάτικο ταξίδι μας με γεύσεις, μουσική και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Στερεάς Ελλάδας.