Ο Ευάγγελος Κατσαγούνος νέος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας.

Ο Ευάγγελος Κατσαγούνος νέος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας

-Ο Ευάγγελος Κατσαγούνος εκλέχθηκε νέος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, με συντριπτική πλειοψηφία 23 ψήφων έναντι 8 που έλαβε ο έτερος διεκδικητής Στάθης Κάππος.
Η μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στο γραφείο του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη έδειξε αποτέλεσμα 23-8, ενώ υπήρξαν και 4 σύμβουλοι οι οποίοι δεν παρέστησαν.
Με την εξέλιξη αυτή ο Βαγγέλης Κατσαγούνος είναι ο τρίτος κατά σειρά αντιπεριφερειάρχης ύστερα από την παραίτηση του Ιωάννη Ράμμου αλλά και τον χαμό του Κώστα Μίχου.
Ο νέος αντιπεριφερειάρχης καλείται να αναλάβει πλέον το βαρύ φορτίο της Φωκίδας, η οποία είχε μείνει ακέφαλη τις τελευταίες εβδομάδες.
Δηλώσεις Μπακογιάννη – Κατσαγούνου
Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του κ.Κατσαγούνου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης τόνισε την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησής του για την επίλυση των θεμάτων της Φωκίδας που είναι ανοιχτά και του ευχήθηκε να έχει μία εποικοδομητική θητεία στα βήματα του αείμνηστου Κώστα Μίχου.
«Ο Βαγγέλης αναλαμβάνει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο και σε μία περιοχή που χρειάζεται άμεσα λύσεις, αλλά και συνέχεια στα έργα π