Θ.ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ: Εκτός από τα νέα έργα, θα διεκδικήσω και όλα τα παλιά.

ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ 2Δυσαρέσκεια για την πορεία των έργων εκφράζει για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαλανδρίνου Θεοχάρης Μανιτάρας, ο οποίος επανεκλέχθηκε στο χωριό του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΩΡΑ της Φωκίδας”, κατά την προηγούμενη θητεία του δεν ολοκληρώθηκε κανένα μεγάλο έργο.

Ο ίδιος ελπίζει πως τα παλιά έργα θα γίνουν κατά τη νέα θητεία ενώ επισημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει να χαθούν τα παλιά προϋπολογισμένα χρήματα.

Χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα, πολύ πίσω όμως στα έργα. Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο Πρόεδρος του Μαλανδρίνου για την Τοπική Κοινότητα που φιλοξενεί τις φυλακές, έχει 600 μόνιμους κατοίκους και θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο τουλάχιστον κάποια έργα υποδομής.

Ο Θεοχάρης Μανιτάρας ξεκαθαρίζει , πως τα μόνα έργα που ολοκληρώθηκαν ήταν αυτά που είχαν «κληρονομηθεί» από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως η διαμόρφωση κάποιων κοινόχρηστων χώρων και μίας πλατείας.

Επεσήμανε ακόμα πως από τα Τεχνικά Προγράμματα των προηγούμενων ετών, τα περισσότερα έργα δεν έχουν εκτελεστεί, ενώ ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση θα διεκδικήσει όλα τα παλιά έργα και χρήματα που είχαν προϋπολογισθεί να «πέσουν» στο χωριό.

«Το μόνο που ολοκληρώθηκε τα προηγούμενα χρόνια ήταν μία μελέτη για το δίκτυο ύδρευσης. Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν σε προτεραιότητα έργα οδοποιίας, να ολοκληρωθούν κάποιες ημιτελείς αναπλάσεις και σίγουρα κάποια έργα για την βελτίωση της ύδρευσης», τόνισε ο Θ. Μανιτάρας.

Τέλος ο Πρόεδρος ξεκαθάρισε πως για τα νέα έργα όπως πάντα, θα γίνει Λαϊκή Συνέλευση προκειμένου να συναποφασιστούν με τους κατοίκους οι όποιες ενέργειες.