Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας-Ενημερωτική συζήτηση για τις οικογενειακές σχέσεις στο δημαρχείο Λιδωρικίου «Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια»

-Δελτίο Τύπου-
Ενημερωτική συζήτηση για τις οικογενειακές σχέσεις στο δημαρχείο Λιδωρικίου
«Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια»

Άμφισσα, 21/5/2018- Ενημερωτική συνάντηση για γονείς με θέμα «Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια» συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ώρα 11.30 στην αίθουσα του Δημαρχείου Λιδωρικίου η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας νομού Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ & ΨΥ) με το Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αυτού.
Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία που πραγματοποιεί η ΕΚΨ & ΨΥ.
Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με παρουσίαση, βιωματική άσκηση, συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων.
Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Πρωτ. Φ13.1/132801/Δ2-03/082017 σχετική έγκριση υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας που έχει λάβει η ΕΚΨ&ΨΥ από τη Γενική Δ/νση σπουδών Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 2265022600 (Ε.Κ.Ψ&Ψ.Υ.) ή στείλτε e-mail: ekpsfoki@otenet.gr
Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας δείτε εδώ