ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συγκέντρωση Της Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας Μαλανδρίνου στην Αθήνα, 5.7.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση
Της Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας Μαλανδρίνου στην Αθήνα, 5.7.2016

DSCN2258
DSCN2254
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρώτη Συγκέντρωση της Αναπτυξιακής Πρωτοβουλίας Μαλανδρίνου στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» στο Γαλάτσι.

Παρουσιάστηκε λεπτομερώς η πρόταση της πρωτοβουλίας από τον κ. Σίδερη Π. Θεοχαρόπουλο, και ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις των παρισταμένων, καθώς επίσης και τοποθετήσεις των μελών της πρωτοβουλίας.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και οι Πρόεδροι της Δωρικής Αδελφότητας κ. Ι Μπαλατσούρας, της Δράσης κ. Μ. Βινιεράτος, και της ΕΔΕΠ κ. Δ. Παναγιωτόπουλος. Ο δε πρόεδρος της ΕΔΕΠ και συγχωριανός μας ανακοίνωσε ότι η ΕΔΕΠ στηρίζει την πρωτοβουλία.
Την συγκέντρωση συντόνισε το Προεδρείο το οποίο αποτελείτο από τον Πρόεδρο του ΔΔ Μαλανδρίνου κ. Χάρη Μανιτάρα, τον συγχωριανό μας κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο και τον Πρόεδρο της Δράσης κ. Μ. Βινιεράτο.
Ο Πρόεδρος του ΔΔ κ. Χ. Μανιτάρας στην παρέμβασή του στήριξε την πρωτοβουλία και πρότεινε την οργάνωση ημερίδας και στο Μαλανδρίνο. Πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή.
‘Ολοι οι παριστάμενοι εκπρόσωποι φορέων ή μη, ιδιοκτήτες χωραφιών ή μη εκφράστηκαν υποστηρικτικά για την πρωτοβουλία και αποφασίσθηκε ομόφωνα να αρχίσει άμεσα η υλοποίηση της πρωτοβουλίας, με πρώτο βήμα την οριοθέτηση και καταγραφή με GPS μέσω Google earth, αδαπάνως, των χωραφιών μας, μέσα στον Αύγουστο του 2016.