Απεβίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μίχος.

ΜΙΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 4
Απεβίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μίχος

Απεβίωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Κωνσταντίνος Μίχος μετά από μακροχρόνια ασθένεια που τον ταλαιπώρησε.

Ήταν 49 ετών με καταγωγή από το Κονιάκο Δωρίδας και εγκαταστημένος στην Ερατεινή.

Ασκούσε το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και είχε αναλάβει Αντιπεριφερειάρχης μετά την παραίτηση του εκλεγέντος στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές Ι.Ράμμου.

Το πρόβλημα της ασθένειας τον ταλαιπωρούσε για αρκετά χρόνια αλλά δεν είχε δημοσιοποιήσει και έγινε γνωστό στον πολύ κόσμο μόλις τους τελευταίους μήνες οπότε και η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά.

Ο Κώστας ήταν αγαπητός από όλους πέρα από κοματικές και πολιτικές πεποιθήσεις και είχε άψογη συνεργασία με τις Υπηρεσίες και τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κωνσταντίνος Μίχος γεννήθηκε στον Κονιάκο Δωρίδας. Είναι γιος του Νικολάου και της Αικατερίνης Μίχου.

Ήταν παντρεμένος με την Νικολέτα και είχαν δύο παιδιά την Δήμητρα και τον Νίκο.

Το 1985 τέλειωσε το σχολείο στο 28ο Παγκρατίου. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , όπου σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Συνέχισε τις σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης, αποφοιτώντας με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στην εταιρεία ALFA BETON όπου συμμετείχε μεταξύ των άλλων και στα Ολυμπιακά έργα: Μετρό, Αττική Οδό, Αεροδρόμιο των Σπάτων. Ταυτόχρονα εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε γραφείο μελετών – κατασκευών στην Ερατεινή.

Ως έφεδρος αξιωματικός υπηρέτησε στο Δ΄ Σώμα Στρατού, στην Ξάνθη (ΔΕΣΕ).

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Μίχου σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο θα συγκληθεί στη Λαμία σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00.

Αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας θα παραμείνουν κλειστές όλη την ημέρα, και οι υπηρεσίες των υπόλοιπων Περιφερειακών Ενοτήτων θα παραμείνουν κλειστές από τις 12 έως και τις 15.00, σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τον εκλιπόντα Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας.

Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες από σήμερα μέχρι και αύριο στις 15.00.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στις 12.30, στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Ερατεινή και η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Κονιάκο.κ

Ποιός ήταν ο Κώστας Μίχος

Γεννήθηκε στον Κονιάκο Φωκίδας, γιος του Νικολάου και της Αικατερίνης Μίχου. Το 1985 τέλειωσε το σχολείο στο 28ο Παγκρατίου. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Συνέχισε τις σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης, αποφοιτώντας με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Είχε εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στην εταιρεία ALFA BETON όπου συμμετείχε μεταξύ των άλλων και στα Ολυμπιακά έργα: Μετρό, Αττική Οδό, Αεροδρόμιο των Σπάτων. Ταυτόχρονα εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τα τελευταία χρόνια διατηρηρούσε γραφείο μελετών – κατασκευών στην Ερατεινή Φωκίδας, ενώ από το Νοέμβριο του 2014 υπηρετούσε τον τόπο του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ.